Referanser

Andreas  Aase har arbeidet som konsulent siden 1996. Har har fartet landet rundt og hatt oppdrag for private og offentlige virksomheter. Hans viktigste kunder har vært Norgesgruppen (SPAR og Joker) og National Oilwell Varco der han arbeidet med lederutvikling og rekruttering i nærmere 10 år. Her følger noen referanseuttalelser som viser bredden i hans kundebase:

Thorbjørn Theie

Engasjerende, seriøs, morsom, underholdende, jordnær og ikke minst faglig dyktig. Det er slik jeg vil beskrive Andreas Aase. Hans evne til å sette seg inn i problemstillinger og utfordringer imponerte meg i alle de årene jeg benyttet meg av hans tjenester i NorgesGruppen. Andreas kan jeg gi mine beste anbefalinger – gled dere !

Thorbjørn Theie
Adm. dir Bademiljø AS, tidligere adm. dir i Kjøpmannshuset (i Norgesgruppen) og ICA Norge

Elisabeth Austad Asser

Å ansette i en organisasjon er noe av det viktigste man gjør. En feilrekruttering er dyrt, og blant mange kvalifiserte, er det ofte vanskelig å vite om man faktisk velger rett. Andreas har med sine ferdigheter og kompetanse rundt personlighetstester og intervju bistått og gitt meg avgjørende innsikt og sentral beslutningsstøtte i den siste, avgjørende fasen av rekrutteringen. En fryd å samarbeide med!

Elisabeth Austad Asser
Leder digitale kanaler og marked, Sparebanken Sør

Terje Korsnes

Jeg har brukt Andreas Aase ved flere anledninger, hovedsakelig til rekruttering og kurs – men også som rådgiver når jeg selv har stått ovenfor utfordringer og har hatt behov for noen å diskutere med. Jeg opplever Andreas som særdeles kunnskapsrik og klarsynt. Det jeg setter mest pris på er hans evne til å finne kjernen i utfordringene kombinert med hans evne til å gi ærlige tilbakemeldinger med et smil. Alt Andreas gjør er pakket inn i godt humør og medfølgende gode historier, slik at det uansett tema blir latter og god stemning når vi jobber sammen.

Terje Korsnes
Banksjef i SpareBank 1, Molde, tidligere direktør i National Oilwell Varco

Peter Thyssen

Jeg brukte Andreas Aase til lederutvikling første gang i 2009 og senest nå i 2018. Andreas klarer å skape en trygg, jovial, men samtidig seriøs ramme for diskusjon av kompliserte temaer innen lederutvikling. Disse rammene gjør at den enkelte deltaker åpner seg mer enn man kanskje kunne forvente, og diskusjoner og utbytte blir mye bedre. Det at Andreas villig deler personlige erfaringer kombinert med teori gir en utrolig god dynamikk.

Peter Thyssen
Adm.dir, Norsk Stål

Heidi Humlestøl Aasen

Andreas er ein positiv, glad og engasjert kursleiar. Han ser menneska rundt seg og gjer at dei kjenner seg interessante og viktige.

Heidi Humlestøl Aasen
Rektor, Eikefjord barne- og ungdomsskule

Pål Harv

Andreas Aase  har vært brukt som foredragsholder i Studentsamskipnaden i Agder ved flere anledninger. Han er kunnskapsrik, dyktig og engasjerende – har gode, relevante eksempler – og formidler på en måte som gjør at alle kan henge med. Han får gode tilbakemeldinger av våre ansatte. Vi kan godt tenke oss å bruke han igjen ved en annen anledning.

Pål Harv
Administrerende direktør, SIA

Rune Heiestad

En fantastisk kunnskapsrik og reflektert person. Ingen foredragsholder har gitt meg flere tanker som jeg har tatt med meg og fortsatt tenker på enn Andreas Aase. Tvers igjennom herlig.

Rune Heiestad
Avdelingsleder, Frogn videregående skole
X